Velkommen til Boost Camp 8.-9. oktober

Submitted by
Frode Andre Sv…
Publisert
27. august 2022
Image

Helgen 8.-9. oktober ønsker vi dere alle velkommen til Boost Camp i Lunde i Telemark.

Arrangementet er åpent for alle, uavhengig av grad, men en nedre aldersgrense på 6år.

Flere klubber har allerede gjort dette til klubbtur, så få med deg noen venner som liker kampsport og meld dere på. Prisen er per person 300kr pr dag, eller 500kr for begge dager.
Påmelding gjøres via dette Google skjemaet:
https://forms.gle/HN5E8SrFTw63h5cg7

Denne helgen fyller vi programmet med inspirerende og god trening med flinke instruktører,  samt masse sosialt.
Lørdag er det Sparring og Knusing/PowerKube som er temaer, og her får vi hjelp av de erfarne instruktørene Line Reiten og Trine Hammerø til å lose oss gjennom dagen, lett krydret med andre elementer også fra våre hjelpeinstruktører Tonny, Thomas og Ravna. Det er egne treninger for barn og egne treninger for ungdom/voksne. Når det ikke er trening, vil vi legge opp til en sosial aktivitet istedenfor.
Søndag er det Spesialteknikk og spark som er hovedtema, iblandet fleksibilitet, balanse og styrke. Her får vi hjelp av Aaron Gassor, 4.Dan ITF, eller bedre kjent som Ginger Ninja Trickster.
Han har nok dere alle en eller annen gang sett på YouTube, da han stadig legger ut instruksjonvideoer og shower med sine kule tricks og hoppende spark, som tilsammen er blitt sett over 600 millioner ganger!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent alle dere som deltar under Boost Camp, både deltagere og flinke instruktører. Det blir stas å bli inspirert av dem og lære så mye som mulig samtidig som vi har det superartig sammen.

Lunde Taekwon-Do klubb arrangerer denne Campen, og selv om det ikke er så store forhold i Nome og Lunde, så skal vi love dere at vi skal gjøre alt vi kan for at dere besøkende får et fint opphold og noen treningsøkter dere kan huske på i lang tid etterpå. Lunde er ei vakker bygd, midt i hjerte av Telemark, så unn deg selv noen dager her.
Overnattingsmuligheter er et vandrerhjem og camping, evt overnatte i salene våre. Det er også kort vei til Bø, hvor det er hotell og hytter for leie. Så har man jo alltids AirBNB.

Si ifra om det er noe vi kan hjelpe dere med i så måte.

Betaling for deltagelse skjer fortrinnsvis via VIPPS ca 1 uke før arrangementet, det får dere isåfall nærmere beskjed om senere.
Dersom det er noen klubber som ønsker at vi fakturerer samlet istedenfor, så er det også noe vi kan få til.

Velkommen til Boost Camp i Lunde 8-9. Oktober

Her er mye informasjon som foreløpig program og overnattingsoversikt/transport.
https://lunde.ntkd.no/node/17308